A është ky aksidenti më i rëndë që keni parë ndonjëherë |Video

Cdo ditë ndodhin aksidente të ndryshme komunikacioni.

Shumica me dëme materiale por ka raste kur edhe me fatalitet.

Një aksident i rëndë është filmuar LIVE nga një makinë tjetër.

Aty shihet një veturë e cila del në trakën e kundërt dhe godet motoqikletën.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT