A është e vërtetë kjo foto?!!!

Një fotografi po qarkullon në Facebook, ku një shpend merr kanaqen nga toka dhe e hedhë në shportë të mbeturinave.

Lindë pyetja kjo fotografi është fotomontazh, apo sorra po jep shembull si duhet të sillet njeriu me ambientin ku jeton?!

- Advertisement -

MË TË FUNDIT