Muaji korrik dhe gusht është kur mërgimtarët vijnë dhe vizitojnë Kosovën gjatë pushimeve të verës.

Vetëm gjatë vikendit në Kosovë kanë hyrë 800 veutra me tabela të huaja dhe këtë vikend pritet që të rritet edhe më shumë numri i këtyre veturave, pasi që në shumicën e shteteve europiane fillojnë pushimet.

Pritjet tash për tash nuk janë të shumta në kufijtë e Kosovës, më së shumti pritja shkon deri në një orë pasi që ende fluksi nuk është shumë i madh.

Ndërkaq mërgimtarët që kanë hyrë sot në Kosovë janë përballur me disa pyetje interesante, ku edhe ata kanë dhënë përgjigje epike.

Shikojeni videon nga minuta e tretë.