A do të luaj futbollisti nga Skenderaj për Kosovën?

Përzgjedhësi i Finlandës, Hans Backe, ka theksuar që Përparim Hetemaj mund të luajë për Kosovën.

Ai ka deklaruar që do t’i uronte suksese Hetemajt, nëse ky i fundit e merr një vendim të tillë.

“Unë kam folur me Përparim Hetemjan dy jave me parë dhe e kam respektuar vendimin e tij që të mos luaj në këto dy ndeshje”, ka deklaruar ai.

“Pasi këtyre dy ndeshjeve do të flas më të dhe të shohim se çfarë do të ndodhë. Nëse ai vendos të luaj për Kosovën, unë nuk do te kisha ndonjë problem dhe do t’i uroja sukses”, ka theksuar Backe.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT