A do të ketë Galaxy S6 aplikacionet e Microsoftit

Ngjarja e madhe teknologjike e Barcelonës po afrohet, kompani të ndryshme dhe me renome botërore po lëshojnë disa detaje nga produktet e tyre që priten të prezantohen në këtë ngjarje.
Se fundmi kane filluar të qarkullojnë zëra se modeli më i ri nga Samsung, Galaxy S6, do të ketë të instaluar aplikacione nga Microsoft.
Nëse kjo del të jetë e vërtet atëhere në Galaxy S6 do të  mund të vijnë aplikacionet Office, OneNote, OneDrive dhe Skype, mirëpo duke e pas mundësin edhe të shkarkimit të aplikacioneve nga Play Store të cilat kanë qenë të parainstaluar si S Voice, C Health, S Note etj.
Megjithatë çdo gjë mbete të shihet më 1 mars në Barcelonë.
- Advertisement -

MË TË FUNDIT