A do të kemi opsionin Like edhe në WhatsApp ?

Po qarkullojnë zëra se në rrjetin e njohur WhatsApp do të shtohet edhe opsioni Like për mesazhet e lexuara.

Ky lajm është bërë publik nga TalkAndroid. Sipas këtij blogu funksioni i ri që vjen “shënoje si të palexuar”, e njëjta që është edhe në Facebook Messenger. Qëllim i këtij funksioni është arkivimi i mesazhit dhe leximi në një moment të dytë.

Sipas informacioneve mendohet se këto funksione do të jenë aktive, si në platformën iOS të Apple, edhe në pajisjet Android.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT