9 vjeçari zë një peshk 272 kilogramësh (Video)

Keegan Rothman është 9 vjeçar, dhe peshon 36 kilogram.Por pesha e tij nuk e ka penguar që të e zë një peshk me peshë 272 kilogramësh.

Rotham ishte duke peshkuar bashkë me babain e tij në Kanada në lumin Fraser bashkë me babain e tij, Dan.

“Ishte shumë e veshtirë që te mbaja”.

“Në një moment mendova që peshku do të më tërhiqte brenda në ujë”, është shprehur Keegan.

Ky është rasti i dytë, kur një peshk i kësaj madhësie peshkohet në këtë lum.

Kjo sepse vitin e kaluar një 19 vjeçar, kishte hasur në një peshk të të njëjtës madhësi të njëjtë.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT