89-shi kampion vjeshte, kryesia shpërblen futbollistët në këtë mënyrë

Trepça ’89 ka tejkaluar çdo parashikim këtë edicion, duke arritur të dalë kampione vjeshtore.

Me këtë rast, kryesia e klubit ka vlerësuar lart kontributin e shtabit teknik dhe futbollistëve, andaj ka vendosur t’i shpërblejë ata.

Siç merr vesh Gazeta Sheshi, futbollistët do të dërogohen për përgatitje në një vend luksoz ndonëse ende nuk është caktuar ai.

Nga vendet e mundshme ku mund t’i mbushë ‘bateritë’ 89-shi për sintorin pranveror janë përmendur Malta, Kroacia dhe Antalya.

Gjithsesi, mrenda pak ditësh do të konfirmohet se në cilin shtet do t’i kryejë ekipi mitrovicas përgatitjet.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT