8-vjeçari i drejton pistoletën xhaxhait

Në qytetin turk të Rizes, një fëmijë 8-vjeçar shihet duke gjuajtur me armë.

Mustafa A. e detyroi nipin e tij 8-vjeçar të gjuante me armën që vetë i dha.

Por, vogëlushi duke qenë pa eksperiencë duke gjuajtur i drejtoi gabimisht armën xhaxhait.

I gjithë rasti është regjistruar nga kamera e telefonit të Mustafa.A dhe u shpërnda në mediet sociale.

Autoritetet policore turke kanë nis hetimet rreth rastit dhe e kanë marrë në pyetje 45-vjeçarin.