7-vjeçari i cili bën 250 zhonglime me top

Përderisa disa fëmijë të moshës 7-vjeçare mund ta kenë të vështirë të numërojnë deri në numrin 200, kjo nuk vlen për Erdi Bllaca nga fshati Breznicë i komunës së Vushtrrisë. Madje, jo vetëm që numëron, por ai arrin të bëj 250 zhonglime me top.
Erdi shikon shumë ndeshje futbolli.

E kur bëhet fjalë për lojtarin e tij të preferuar, ai tregon për të dhe e përshkruan me shumë dashuri.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT