7 vendet më të veçanta në botë (FOTO)

Lugina e Vdekjes, Shkretëtira Atakama dhe qyteti i Shangait, janë tre nga shtatë vendet më të veçanta që ekzistojnë në planetin tonë – sipas një liste që e ka hartuar Deutsche Welle.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT