7 momentet kur Hashim Thaçi duket si djalë i mirë

1. Momenti i fillimit të momenteve kur Thaçi fillon të duket si djal i mirë (dhe shumë emocional)

Image
2. Momenti kur duket si “djalë i shpisë”.
Image

3. Momenti kur bëhet kishe i bënë pazaret e shtëpisë bashk me gruan.

Image

4. Momenti kur bëhet kishe ia don’ në kuzhinë.

Image

5. Ky nuk është moment: pas një qeni gjithkush duket djalë i mirë.

 

Image

6. Momenti kur bëhet kishe përnime po i intereson.

 

Image

7. Momenti kur është afër Isa Mustafës.

Image
- Advertisement -

MË TË FUNDIT