6 familje të Drenasit vendosen në hotelet e qytetit

Komuna e Drenasit ka bërë të ditur se gjashtë familje të Drenasit janë vendos në hotelet e qytetit pasi shtëpitë e tyre janë bërë të pa banuara si pasoj e vërshimeve.

Dëmet po konsiderohen të mëdha, në ekonomitë familjare, biznese e kultura bujqësore.

Mësoher se FSK, Policia dhe akterë të tjerë, që nga orët e hershme të mëngjesit janë në terren për t’i ndihmuar qytetarët. /DrenicaPress/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT