418 raste të reja me koronavirus janë nga këto komuna të Kosovës

Gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë janë regjistruar 418 raste të reja me koronavirus, dersia janë shëruar 67 persona.

Rastet pozitive janë nga këto komuna:

Prishtinë 188 raste, komuna Gjakovë 32 rakëste, komuna Fushë Kosovë 31 raste, komuna Podujevë 28 raste, komuna Gjilan 27 raste, komuna Pejë 18 raste, komuna Deçan 16 raste, komuna Prizren 13 raste, komuna Suharekë 12 raste, komuna Lipjan 10 raste, komuna Drenas 7 raste, komuna Obiliq 7 raste, komuna Klinë 6 raste, komuna Shtime 5 raste, komuna Graçanicë 4 raste, komuna Ferizaj 3 raste, komuna Vushtrri 3 raste, komuna Kamenicë 2 raste, komuna Malishevë 2 raste, komuna Rahovec 2 raste dhe me nga një rast komunat Skenderaj dhe Viti.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT