40 vjeçari nga Mitrovica, i sëmurë me kancer ka nevojë urgjente për gjak

Një qytetar nga Mitrovica në gjendje të rëndë e i sëmurë nga kanceri, ka nevojë urgjente për gjak të grupit AB pozitiv.

40 vjeçari nga Mitrovica më shumë se kurrë ka nevojë për ndihmën e njerëzve vullnetmirë.

Ai ndonëse jeton në Mitrovicë dhe atje po trajtohet, gjakun sic thonë familjarët e tij duhet nga merr nga Prishtina..

Në adresë të IndeksOnline kanë lënë numrin kontaktues për të gjithë ata që shprehin interesim dhe duan ta ndihmojnë 40 vjeçarin.

Më poshtë gjeni numrin:

049 34 24 24

- Advertisement -

MË TË FUNDIT