30 vjet në shërbim të kombit

Shoqata Kosova Lindore dhe Federata Panshqiptare «Vatra» promovojnë në Nju Jork Monografinë e Shoqatës humanitare Medvegja me seli në Fully (CH) – «30 vjet në shërbim të kombit».
Nën patronatin e Shoqatës Kosova Lindore (Eastern Kosovo Association) dhe kryetarit të saj Shaban Mehemti, si dhe Federatës Panshqiptare të Amerikës «Vatra», e me mbështetjen e veprimtarëve të dalluar të çështjes kombëtare, Shoqata Humanitare «Medvegja», me seli në Fully të Zvicrës, e promovon monografinë mbi veprimtarinë e saj, «30 vjet në shërbim të kombit».
Kryesia e shoqatës dhe legata e saj për Amerikë, në përbërje Zenel Neziri, kryetar; Fadil Selmani, sekretar; Zenulla Namani, Ismet Selmani dhe Jonuz Fetahu ju ftojnë ta nderoni promovimin me pjesëmarrjen e juaj. Të pranishëm edhe autorët e monografisë, Llukman Halili dhe Dashnim Hebibi.
Promovimi mbahet më 1.03.2015, duke filluar nga ora 15:00 deri në orën 17:00, në adresën
Monroe College King Hall 2501 Jerome Avenue Bronx, NY 10468
- Advertisement -

MË TË FUNDIT