Nuk ishte në Kosovë gati tre dekada.

E pas plot 29 vjetësh, Xhafer Idrizi, erdhi nga Neë York-u për ta vizituar familjen dhe vendlindjen.

Atë po e prisnin familjarët në Aeroportin Ndërkombëtar “Adem Jashari”.

Emocione të shumta, lot dhe përqafime shpërthyen kur ai u takua me familjen e tij.

Familjarët kanë dërguar në redaksinë e klankosova.tv pamje nga momenti i takimit.

Sipas familjarëve arsyeja pse Xhafer Idrizi, nuk kishte mundësi të vinte në vendlindje ishte për shkak të rregullimit të dokumentave, njofton klankosova.tv.