25 vjetori i themelimit të Forumit te Rinisë së LDK-së

Kryeministri i Kosovës  dhe  njëherit Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosoves, Isma Mustafa, sonte ishte  prezent  në takimin e organizuar nga Forumi i Rinisë, për  nderë të 25 vjetorit të themelimit të këti institucioni.
Ai i falenderoj të gjithë të rinjët për përkrahjen që i bëjnë vazhdimisht, mes tjerash ai shtoj gjatë fjalimit të tij :
”Nëse ndjeheni siç ndihem unë sot, nëse  besoni siç besoj unë sot, ju ftoj që vullnetin të mos e ndalni dhe vullnetit të mos i ndaheni, që të angazhohemi më fort  dhe më shumë, ta dini se ju jeni ekipi im, dhe se ky Kryeministër është njëri prej juve, është miku i juaj.”/DrenicaPress/
- Advertisement -

MË TË FUNDIT