Gjykata Themelore në Gjakovë sot ka shpallur fajtor Pjetër Ndrecaj për vrasjen e dyfishtë, duke e dënuar me 24 vite burg.

Gjykatësi Gëzim Pozhegu, tha se në këtë burgim do t`i llogaritet edhe koha e kaluar në paraburgim. Ndrecaj këtë vit ka vrarë bashkëshorten dhe vajzën e tij në Gjakovë./Indeksonline/