Drejtoria e Arsimit në Komunën e Skenderajt ka shpall konkursin për mësimdhënës të rinj.

Mësohet se DKA e Skenderajt është në kërkim të 19 mësimdhënësve të rinj, të cilët pritet të fillojnë punën në vitin akademik 2019/2020.

Për të parë konkursin dhe kushtet e kërkuara nga drejtoria e Arsimit në Skenderaj, kliko këtu

(Drenica Press)