17 vjetori i Epopesë së Grykës së Llapushnikut (Foto)

Data 9 maj shënon një datë me rëndësi në kalendarin e historisë sonë. Me këtë datë sivjet mbahet përvjetori i 17-të, Epopeja e Grykës së Llapushnikut, e cila shënon epokën me të ndritshme të historisë se lavdishme të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe luftës për Çlirim.
Ajo përmban dëshirën,vullnetin dhe guximin qytetar të popullit shqiptar në ëndrrën për të vendosur themelet e një shteti për të cilin shumë gjenerata kishin sakrifikuar./Arbresh.info/
- Advertisement -

MË TË FUNDIT