Ja cilat fshatra të Drenasit do të jenë pa energji elektrike

 

 

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pokleku i Ri, Korrotica, Sankovci, Zabeli dhe Komorani.

Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit te punimeve nga ana e kontraktorit të KEDS-it , realizimi i projektit, investimet në LP 10 , 0.4 kV .

Ndërprerjet e energjisë do të bëhen nga ora 09:00 – 12:00 dhe nga ora  14:00 – 17:00.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT