13-vjeçarja nga Drenasi, kërkon urgjentisht ndihmën tonë

Rinesa (Remzi) Dani, nga fshati Shtuticë e Drenasit e lindur me 20.08.2010 kërkon urgjentisht ndihmën tonë, e cila u diagnostifikua me sëmundjen e sheqerit tipi 1.

Deri këtu shpënzimet e tyre i kanë mbuluar falë ndihmës nga të afermit dhe shoqëria.

Familja janë në kushte të vështira e jetojnë me ndihma sociale, dhe nuk i përballojnë dot shpënzimet për shëndetin e saj. Prandaj kërkojmë nga njerëzit vullnet mirë ti dalin sado pak në ndihmë kësaj familje të varfër.

Për çdo informatë të mëtejmë mundemi me kontaktu me prindin e vajzes Remzi Dani në numrin +383 49 586 368

- Advertisement -

MË TË FUNDIT