13 familjet që komandojnë botën

Ata janë jo vetëm të pasur, të pushtetshëm, por kanë një emër shumë të mirë në shoqëri. Por këto familje të pasura komandojnë botën para dhe pas kuintave. Madje ata janë të specializuar të komandojnë dhe të drejtojnë më mirë në prapakuinta.
Fuqia e tyre është aq e madhe sa ata posedojnë llogari të mëdha bankare, qëndra tregtare si dhe kanë fuqi të mëdha edhe përsa i përket influencës në petrolifera.

Nga ana tjetër ata kanë influencë shumë të madhe edhe në institucionet më të rëndësishme si l’Uno apo edhe FMN.

Më poshtë do të gjeni emrat e tyre:

ASTOR

BUNDY

COLLINS

DUPONT

FREEMAN

KENNEDY

LI

ONASSIS

ROCKFELLER

ROTHSCHILD

RUSSELL

VAN DUYN

MEROVINGI

- Advertisement -

MË TË FUNDIT