12 fakte të çuditshme dhe interesante për Presidentin Obama

Barack Obama është presidenti i 44-të i Shteteve të Bashkuara, por për të ka shumë gjëra që ndoshta nuk i dini dhe që e kanë bërë atë mjaft të populluar në të gjithë botën.

Ai ka fituar një Grammy, ka lexuar çdo libër të serisë Harry Potter, por gjithashtu edhe ka pirë pak.

Lexoni 12 gjërat interesante që nuk i keni ditur për Presidentin Obama.

Presidenti Obama ka lexuar çdo libër të Harry Poter.

Presidenti Obama ishte i njohur si duhanpirës (fatkeqësisht i marihuanës) gjatë periudhës së tij të kolegjit. Pseudonimi i tij në atë kohë ishte “Barack Oganja” (kjo foto është e viteve ’80).

Emri Barack do të thotë “i bekuar” në hebraisht.

Obama është i pari President amerikan që ka një llogari të vetën në Twitter dhe aktualisht ka mbi 41 milionë ndjekës.

Presidenti Obama i do shumë fëmijët dhe në çdo takim që ka, ndalet për të takuar ose mbajtur një fëmijë.

Obama mund të mbajë pesha deri në 200 Lbs.

Presidenti Obama është i pari President amerikan që futi birrën në Shtëpinë e Bardhë.

Gjatë kohës që studionte në Harward, Obama ka aplikuar për të qenë pjesë e një kalendari, por kjo gjë është refuzuar nga i gjithë komuniteti femëror, shkruan revista class. Ato ndoshta ndjejnë keqardhje tani për këtë.

Ai është mëngjarash – Presidenti i gjashtë pas luftës që shkruan me të majtën.

Në Kinë, gjendet një restorant me emrin “Obama Fried Chicken” (OFC).Barack Obama ka fituar një palë doreza boksi nga Muhammad Ali.

Është Presidenti i parë amerikan që miraton martesat e të njëjtit seks, por thotë se çështja ligjore duhet të jetë njëlloj në të gjitha shtetet.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT