10 aplikacionet mobile më popullore në planet

Përdoruesit e telefonëve inteligjent shpenzojnë më shumë se 40 orë duke përdorur aplikacionet e tyre të preferuara. Ndërkaq numri i aplikacioneve që përdoruesit aksesojnë pothuajse çdo ditë ka arritur në 27 të preferuar.

Por cilat janë këto aplikacione? Sipas SensorTower, nuk ka supriza të shumta kur bëhet fjalë për aplikacionet më popullore në planet. Lojtarët e mëdhenj si Google, Facebook, dhe Twitter dominonin shkarkimet e aplikacioneve përgjatë muajit Maj. Në listën e 10 aplikacioneve më të përdorura, katër i përkasin vetëm rrjetit social Facebook. (PCWorld Albanian)

- Advertisement -

MË TË FUNDIT