1 orë pritje për të dalë nga Kosova për mërgimtarët

Mërgimtarët sot e kanë marrë rrugën për tu kthyer në shtetet evropiane ku jetojnë dhe veprojnë.

Në ditë pas festës së Vitit të Ri, në kufirin në Merdare janë krijuar kolona deri në një kilometër, e që pritjet janë deri në 40 minuta.

Në këtë pikë janë duke punuar të dyja sportelet.

Kujtojmë që këtë vit edhe pas shumë vështirësive për shkak të situatës me pandemi, shumë mërgimtarë kanë ardhur në Kosovë për festat e fundvitit.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT