REGJIONALEOPINIONE

21 vjetori i themelimit të Policis së Kosovës

Shkruan: Fehmi Rama Policia e Kosovës njihet si institucion tejët kredibil në vendin tonë. Fillimisht është quajtur Shërbimi Policor i Kosovës (SHPK) e më pas...

Kërkesë publike Ukë Lushit: Na tergo qëndrimin e përbashkët!

1. Dje sërish Uka i paska bërë thirrje Albin Kurtit, kryetarit të Lëvizjes Vetëvendosje! të takohet me krerët e partive të tjera dhe të bisedojnë...

Duam qeveri të votuar, jo të imponuar!

Nga Luljeta Aliu Siç janë rrethanat politike për momentin, në zgjedhjet e ardhshme LVV do të prijë larg me më shumë përqindje. Shtrohet pyetja, çfarë...

Brenga e një emigranti! I dashur baba! Ajo që e vuante mosbindjen time ishte mami. Por le të jetë kjo letër…

Nga Silvana Begaj Brenga e një emigranti! I dashur baba! (Ajo që e vuante mosbindjen time si fëmijë ishte mami. Por le të jetë kjo letër vetëm...

LAJME QENDRORE

SPORT

SHQIPTARE

Kuzhinierit të famshëm Nusret Gökçe i mbyllet restoranti pasi nuk respektoi masat e Covid-19

Nusret Gokçe është një nga kuzhinierët më të famshëm në botë me një rrjet restorantesh të quajtura Nusr-Et. Nusreti është shumë aktiv në rrjetet sociale...

TEKNOLOGJI